Selecteer een pagina

Wie is wie

 

Klik op de foto om mij beter te kunnen zien

Op deze pagina stellen de deelnemers zich voor die onder de naam Handbikegroep Twente een sponsortocht wilden realiseren voor

Biking4Jim

in het weekend van 9 t/m 11 april 2021.

Handbikers

Ik ben Nico Dassen

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben de initiatiefnemer van  Biking4Jim en
één van de handbikers in deze sponsortocht

Wie is Nico Dassen » klik hier
Ik ben Nico Dassen en 63 jaar.
In 2011/2012 ontwikkelde ik steeds meer klachten, met name aan mijn benen en mijn uithoudingsvermogen.
Via een revalidatietraject bij het Roessingh kwam ik in aanraking met handbiken. Waar ik me al een paar jaar moeizaam zelfstandig kon verplaatsen buitenshuis, ging er toen een nieuwe wereld voor mij open.
Fietsen met mijn armen, dat was ook een optie. Zonder pijn te hebben kon ik mij weer zelfstandig buitenshuis verplaatsen en ik kreeg er steeds meer lol in om de omgeving te verkennen met de handbike.

 

Het duurde dan ook niet lang of ik kwam met het idee om sponsortochten te gaan doen en vanaf 2015 ben ik dit gaan doen onder de naam Handbikegroep Twente. Inmiddels heb ik reeds drie sponsortochten georganiseerd, waarvan twee onder de naam van Handbikegroep Twente.

 

Op 30 november 2017 werd er bij mij bij toeval via een routine bloedonderzoek CML ontdekt. Chronisch myeloïde leukemie (CML) is een kanker van het bloed en het beenmerg, die wordt gekenmerkt door een woekering van witte bloedcellen.

 

Samen met Handbikegroep Twente wil ik in 2020 nog één keer geld bij elkaar biken/fietsen.
Nu ik ondanks mijn eigen ziekte en aandoeningen nog van de goede momenten kan genieten, wil ik als opa van Jim deze sponsortocht voor hem organiseren.

 

En wat is nu mooier dan deze sponsortocht te organiseren voor Jim. Persoonlijker kan ik het niet maken!

 

Ik ben Kitty Verbeek

Kitty Verbeek

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de deelnemende handbikers
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Kitty Verbeek » klik hier
Mijn naam is Kitty Verbeek en ben 37 jaar. Ik woon en werk in Enschede. Ik heb Spina Bifida ( in principe een aangeboren dwarslaesie) Sinds 2001 fiets ik met een handbike, waarvan de laatste 6 jaar vrij intensief. En hiermee bedoel ik dat ik tochten van tussen de 50 en gemiddeld 100 km fiets.

In 2015 was ik bij de binnenkomst van een sponsortocht aanwezig en kriebelde het mij al om mee te doen.
Een paar maand later werd ik door Nico dan ook officieel gevraagd voor een sponsortocht in 2016. Ik heb hier volmondig “JA” op gezegd.

En ook tegen de sponsortocht van 2020 zeg ik JA ik fiets graag weer mee.
Ik vind het een prachtig initiatief.

Voor deze actie voor Jim wil ik kaarten gaan maken en een deel van de opbrengst hiervan gaat naar Jim. Via deze link kom je op mijn facebookpagina Handmade by Kitty. Hierop kun je zien wat ik maak.
Nieuwsgierig?  Klik “hier“.

Ik ben Ron Koster

Ron Koster

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de deelnemende handbikers
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Ron Koster » klik hier
Ik ben Ron Koster, 29 jaar en ik kom uit Enschede. Ik ben geboren met Spina Bifida, ook wel open ruggetje genoemd. Hierdoor ben ik rolstoel gebonden.

Al van jongs af aan ben ik met sporten bezig, vooral het wheelen (rolstoelracen) heb ik lang gedaan.
Na een lange pauze waarin ik zoekende was naar wat ik leuk vond, ben ik na 10 jaar weer bij het handbiken terecht gekomen.

Omdat ik op een training aangaf wel van een uitdaging te houden, heeft Nico mij gevraagd om mee te gaan met verschillende fietstochten zoals bijvoorbeeld de Holterberg en de Maasvlakte.

Op een gegeven moment kwamen we op het onderwerp sponsortocht. Nico dacht dat ik dat ook wel aan zou kunnen, en zo reed ik in 2015 mijn 1e sponsortocht.

Toen ik van het doel van de sponsortocht in 2020 hoorde kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

Ik ben Trudy Boesveld

Trudy Boesveld

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de deelnemende handbikers
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Trudy Boesveld » klik hier
Ik heb initiatiefnemer Nico leren kennen in het Roessingh. We moesten beide revalideren en ons contact begon op een heel bijzondere manier. Nico moest toen tijdelijk in een electrische rolstoel rijden en dat ging niet zo best. Hij reed me omver. Het contact was gelegd en we hebben in totaal drie maanden samen in het Roessingh doorgebracht. Lief en leed gedeeld en vooral ook heel veel gelachen. Ik ben toen ook verder gegaan met handbiken en heb meegedaan in Deurne en Delden met evenementen met de handbikers.

Zelf ben ik geboren en getogen in Twente (Enschede) en woon sinds een aantal jaren in Dinxperlo. Sinds ca 5 jaar geleden ben ik zelf rolstoelgebonden en sinds die tijd doe ik aan handbiken. Korte tijd gebruik gemaakt van een scootmobiel maar de handbike beviel en bevalt mij nog altijd veel beter. Ondanks dat ik niet meer in Twente woon voel ik me zeker verbonden met Handbikegroep Twente. Ik ben ook al een paar jaar lid van OWC, van de afdeling Handbike.

Nu Nico zijn nieuwe uitdaging aankondigde, een tocht handbiken/fietsen voor zijn kleinzoon Jim, toen had ik echt het gevoel van hier moet ik bij zijn. Ik wil deze uitdaging samen met Nico aangaan.
Zo ver heb ik nog nooit op één dag gehandbiked maar met dit mooie goede doel moet het toch lukken.

Ik ben Erwin Hubert

Erwin Hubert

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de deelnemende handbikers
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Erwin Hubert » klik hier
Mijn naam is Erwin Hubert en ben 46 jaar. Ik woon in Enschede en natuurlijk fanatiek aanhanger van de plaatselijke FC. Met Nico Dassen zat ik op de Oldenzaalse Wieler Club waar ik hem leerde kennen als een zeer gedreven handbiker. Toen hij mij vroeg om mee te fietsen in de sponsortocht voor zijn kleinzoon hoefde ik niet lang na te denken. Naast het mooie doel betekent de tocht ook een sportieve uitdaging voor mij. Nu maar flink trainen en er voor zorgen dat ik er klaar voor ben.

Ik ben Jeroen Korte

Jeroen Korte

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de deelnemende handbikers
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Jeroen Korte » klik hier

Hallo mijn naam is Jeroen Korte, ben 27 jaar
Als ambassadeur van Iedereen Actief regio Twente ben ik betrokken bij allerlei sportactiviteiten en evenementen. Daarom vind ik het belangrijk om te laten zien dat bewegen/ sporten je tot een ander inzicht kan brengen.

Tijdens mijn te vroege geboorte heb ik zuurstofgebrek gehad waarbij mijn linker lichaamshelft (tijdelijke) was verlamd.
met doorzettingsvermogen en passie heb ik van de handicap de kracht gemaakt en deze benut ik ook volop!
Daarnaast sport ik 4 keer per week(personal training, handbiking, fysio en rolstoelrugby.)

Ben als een projectmedewerker werkzaam bij stichting De Klup Twente een instelling voor mensen met een handicap en ook zet ik mij in bij een initiatief tegen eenzaamheid genaamd ‘Never2BeAlone’.

Ik heb Nico leren kennen bij de handbikegroep van O.W.C.

Afgelopen december ben ik benaderd door Nico om deel te nemen aan de sponsortocht.
Het is een ontzettend mooi als je hier gezamenlijk deel uit kan maken en met elkaar grenzen kan verleggen, vooral als het gaat om een goed doel.

Het trainen naar deze tocht toe is daarom voor mijzelf een nieuwe uitdaging waar ik meer dan gemotiveerd voor ben.

Fietsende buddy's

Ik ben Patrick de Kouwer

Patrick de Kouwer

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Patrick de Kouwer » klik hier

Ik ben Patrick de Kouwer en vader van 2 geweldige jongens.

Nico heb ik ontmoet op ‘t Nije Terphoes (wijkcentrum) aldaar ik hem tegen het lijf liep en een spontaan gesprek tot stand kwam.

Dit resulteerde in een zeer hechte vriendschap en als fietsliefhebber een geschikte kandidaat om als fietsende buddy het gezelschap te ondersteunen bij vele tochten en sponsoracties.

Geen ander waar ik meer bewondering, respect en aanzien voor heb, dan Nico.

Toen Nico aangaf waarvoor hij de sponsoractie houden zou , was er geen enkele twijfel en volmondig ja gezegd  om hier met trots aan deel te willen nemen.

Op naar een goede voorbereiding, een enerverende uitvoering en een geweldig resultaat!

Biking4Jim!

Ik ben Dennis Willemsen

Dennis & Andrea met hun kids Kay en Jim

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben de vader van Jim en fiets mee
in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Dennis Willemsen » klik hier

Ik ben de schoonzoon van Nico Dassen. Samen met Andrea (de oudste dochter van Nico) ben ik de trotse ouders van Kay en Jim.
Het verhaal van Jim kunnen jullie elders op de website lezen maar op deze plek stel ik mezelf graag voor en wil ik jullie vertellen waarom ik meedoe als fietser voor Biking4Jim.

De afgelopen jaren heb ik altijd de acties van Nico gevolgd maar toen hij in 2018 het goede doel van zijn (waarschijnlijk laatste) sponsortocht bekendmaakte, werd ik zo enthousiast dat ik impulsief heb gezegd: ja ik fiets mee.
Als vader van Jim wil ik graag mijn steentje bijdragen aan dit prachtige initiatief van Nico.

Hoe fantastisch is het dat Nico ondanks al zijn beperkingen iets wil doen voor onze zoon Jim en dus ook indirect voor ons. Andrea en ik hebben samen besloten dat ik namens ons gezin meefiets naar Otterlo en terug.

Voor mij betekent fietsen van Enschede naar Otterlo een ontzettend grote uitdaging, eigenlijk ben ik niet zo’n fietser en dit soort afstanden heb ik nooit gefietst.
Maar ik heb ja gezegd en ik ga ervoor.
Dat we met een grote groep fietsers, bikers en buddy’s samen deze uitdaging aangaan voor onze zoon Jim vind ik echt super.

Ik hoop dat velen onze actie gaan steunen en ga mijn uiterste best doen de uitdaging te volbrengen!

Ik ben Hans Dassen

Hans Dassen

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Hans Dassen » klik hier
Ik ben de broer van Nico  en Jim is mijn achter-neefje
Ik ben één van de fietsende buddy’s en fietst voor de eerste keer mee. Het is voor mij een hele uitdaging om in totaal ruim 230 km in twee dagen af te leggen.

Ik ben Evelien Reef

Evelien Reef

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Evelien Reef » klik hier
Ik ben Evelien Reef. Nu nog 49 jaar maar als we gaan fietsen 50 jaar! Een mooie leeftijd lijkt me om mee te fietsen met de handbike helden, voor wie het natuurlijk erg zwaar is om 230 km te biken. Ik woon inmiddels 10 jaar in Enschede en de helft van die tijd bevriend met Nico.

Ik ken Nico als een doorzetter die worstelt met zijn gezondheid maar hier ook alles uithaalt wat eruit te halen valt. Ook deze sponsortocht weer, terwijl zijn gezondheid niet top is. Nico heeft voor verschillende doelen gebiked. Het mooie van de doelen is dat het direct zichtbaar is waar het geld naartoe gaat en wat ermee gebeurt. Dat is natuurlijk bij het doel Jim helemaal zo omdat dit Nico’s kleinzoon is.

Ik fiets voor het eerst mee. Ik ben sportief ingesteld en verwacht dat het niet zo’n grote moeite kost. Het lijkt me vooral leuk om met gelijkgestemden deze tocht te maken en te weten dat er geld opgehaald wordt voor een goed doel.

Ik ga ervoor!

Ik ben Herbert Moraal

Herbert Moraal

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Herbert Moraal » klik hier
Ik ben Herbert Moraal.
Via mijn vrouw Sharon heb ik Andrea en Dennis leren kennen.
Wij hebben een zoon van 7 en een dochter die net zo oud is als Jim en ons eigenlijk een beetje bij elkaar heeft gebracht. Lang verhaal maar wij zijn een mooie en bijzondere vriendschap rijker!
Wij hebben enorm veel respect voor deze 2 toppers die het zeker niet altijd makkelijk hebben met o.a. de zorg voor Jim.
Ik vind het een fantastisch initiatief dat Nico dit onderneemt voor zijn kleinzoon!
Ik fiets heel graag mee om zo ook mijn steentje bij te dragen voor die kleine grote kanjer Jim!

Ik ben Rogier Trip

Rogier Trip

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Rogier Trip » klik hier

Ik ben Rogier Trip,

30 jaar en woonzaam in Ootmarsum. Mijn dagelijks werk doe ik bij de Twentse Zorgcentra en hier mag ik de rol van begeleider vervullen binnen het mooie werkveld, de gehandicapten zorg.

De beste heer Dassen heb ik samen met Patrick de Kouwer mogen ontmoeten in het wijkcentrum van Boswinkel Enschede.

Vanaf dat moment hebben we dan ook een hechte vriendschap ontwikkelt waarin het woord “genieten” dan ook hoog in het vaandel staat!

Ik heb veel respect en bewondering voor Nico. Ondanks zijn heftige beperkingen, staat hij volop in het leven en geeft hij een prachtige betekenis als we het hebben over genieten.

Hij is al wat op leeftijd, maar is ontzettend jong van geest. Als ik hierin zeg dat hij het voor elkaar heeft gekregen om 2 jongens (patrick & ik) de lucht in te laten gaan en parachute te laten springen, dan zegt dit heel veel. Als het aan Nico lag, sprong hij er zo achteraan haha. Living on the edge en maximaal genieten, he Nico.

Toen Nico begon over z’n nieuwe sponsor actie, was ik direct enthousiast. Ik vond het ook een prachtig idee dat hij deze tocht persoonlijk maakt.

Hij zorgt er zelfs voor dat de allerkleinsten het maximale uit het leven kunnen halen. Prachtig initiatief en laten we ervoor zorgen dat dit een mooie succes gaat worden.

Ik als fietsende buddy ben sportief ingesteld, maar normaal gesproken niet zo’n fietser. Dit wordt wel een hele kluif voor mij, maar tegelijkertijd ook een prachtige uitdaging.

We gaan ons best doen en dus op naar Otterlo (en weer terug natuurlijkJ)!

Groet,
Rogier

Ik ben Nihat Kösk

Nihat Kösk

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Nihat Kösk » klik hier

Zoals jullie al van Nico hebben gelezen, ik ben de wijkagent van Stroinkslanden.
Vorig jaar zag ik hoe de mannen hebben gefietst voor een geweldig doel. Ik heb toen in een ander gesprek met Nico aangegeven dat ik de volgende keer mee zal fietsen en daar houd ik mij aan. Ook nu is het doel geweldig alles 4JIM.
Ik zal proberen nog een aantal collega’s mee te krijgen. Dit moet in ons dienst rooster passen.
Ik (en collega’s) zal meefietsen in uniform zodat ook de veiligheid in het verkeer gewaarborgd wordt.
Kijk er naar uit.

Ik ben Jeroen Visscher

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim.

Wie is Jeroen Visscher » klik hier
Mijn naam is Jeroen Visscher.  Samen met Wendy woon ik  met onze  dochters. Myrte en Nora, in Berghuizen. Wij hebben Dennis en Andrea leren kennen via de kapperszaak waar Andrea werkt. Sinds een aantal jaren is hier bijzondere vriendschap ontstaan. Regelmatig gaan Dennis en ik de avondje stappen en dan hebben wij de grootste lol. Dennis vertelde mij op een avond dat Nico de fietstocht biking4Jim wou organiseren. Graag wil ik hier mijn steentje aan bijdragen. Ik hoop dat we mooi geld bedrag gaan ophalen voor biking4jim zodat dat ze samen er mooi op uit kunnen uittrekken.

Ik ben Wouter Jagt

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de fietsende buddy’s die
mee fietst in de sponsortocht Biking4Jim

Wie is Wouter Jagt » klik hier

Ik ben Wouter Jagt,

Ben 25 jaar en woonachtig in Enschede.
Op dit moment ben ik werkloos vanwege een bedrijfsongeval.

Ik heb Nico leren kennen via mijn neef Rogier,
Die zei als je wilt lachen en genieten dan moet je een keer mee naar Nico.
Sindsdien ben ik ook nooit meer weggaan, en is de vriendschap zeer hecht geworden!
De positiviteit die Nico uitstraalt geeft mezelf ook kracht om overal voor te gaan! Het maximale eruit halen wat er in zit!

Toen me werd vertelt over de actie voor Jim werd ik gelijk enthousiast! Is het niet als fietsende buddy dan wel als verzorgende buddy, zolang ik mijn steentje maar kan bijdragen!

Lets do this!

Groet Wouter

Verzorgende buddy's

Ik ben Patrick Haveman

Patrick Haveman

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim

Wie is Patrick Haveman » klik hier

Mijn naam is Patrick Haveman. Geboren in Losser en al jaren woonachtig in Enschede. Mijn roots in Twente en nooit uit Twente weggeweest. Verbonden aan Handbikegroep Twente vanaf het begin dat het ontstond.

Al jaren bevriend met Nico en ook van dichtbij meegemaakt hoe Nico meer en meer functies moest inleveren en uiteindelijk in een rolstoel terechtkwam.
Zijn andere sponsoracties heb ik ook altijd ondersteund als buddy. Ik heb bijzonder veel bewondering voor de manier waarop hij hier altijd mee is omgegaan.
Zowel de stap van een fiets met ondersteuning naar een rolstoel, maar ook later de verhuizing naar het Veldhof waar hij nu woont.

Toen er in 2017 ook nog de vreselijke ziekte kanker, en wel de variant CML bijkwam, zag ik dat er iets knapte bij Nico. En bij mij ook eigenlijk wel, want twee maanden daarvoor was mijn vader overleden aan deze kloteziekte, de variant CLL.
Naast de aandoeningen die Nico al had werd dit nieuws hem duidelijk echt even te veel.

Toch zet Nico altijd door en weet weer ergens wat positieve energie vandaan te toveren. Toen Nico begon over zijn tocht in 2020 werd ik natuurlijk direct enthousiast en wil me hier ook volledig voor inzetten.
Niet als fietser of als handbiker, maar als ondersteuning voor alle sportievelingen als buddy met een auto. Zowel in de voorbereiding als in het weekend van
15 t/m 17 mei 2020.

Ik ben Annelies Dassen

Annelies Dassen

Klik op de foto ver vergroting

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim 

Wie is Annelies Dassen » klik hier

Ik ben de schoonzus van Nico en de vrouw van Hans Dassen
Het lijkt me leuk om deze groep van een hapje en drankje te voorzien op de rustpunten en een helpende hand te bieden tijdens het verblijf in de bungalows.
Dit alles om handbikers/fietsers een hart onder de riem te steken tijdens de sponsortocht Biking4Jim.

Ik ben Priscilla Penninkhof

 Priscilla Penninkhof

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim

Wie is Priscilla Penninkhof » klik hier

Ik ben op het moment dat ik dit schrijf 23 jaar. Geboren en getogen in Borne en sinds kort samenwonend met mijn vriend Benny Stapel. Nico ken ik via mijn werk in Enschede. Ik ben namelijk Verzorgende-IG bij De Posten en dan specifiek team ‘Het Veldhof. Samen met Nico hebben we acties opgezet voor Alzheimer Nederland en zo heb ik Nico beter leren kennen. De samenwerking ging super en ik kreeg toen al meer en meer bewondering voor hem en hoe hij in het leven staat.

In mijn werk kom ik natuurlijk regelmatig mensen tegen met verschillende ziektebeelden. Nico zijn verhaal heeft me bijzonder geraakt, met name omdat hij ondanks zijn ziektebeelden een superpositieve man is, die altijd weer de schouders eronder zet.

Toen ik hoorde dat hij een sponsortocht ging organiseren vond ik dat al heel bijzonder, maar toen ik hoorde wat het doel van de sponsortocht is geworden werd ik helemaal enthousiast. Er is toch niets mooiers als een opa dit voor zijn kleinzoon organiseert. Dat ik hier onderdeel van mag zijn en me nuttig kan maken als (verzorgende) buddy vind ik super. Dit soort dingen doe ik natuurlijk niet met alle mensen die ik ken vanuit mijn werk. Maar voor Nico maak ik graag een uitzondering!

Ik ben Benny Stapel

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim

Wie is Benny Stapel » klik hier
Hallo, mijn naam is Benny Stapel en ben 28 jaar. Ik ben werkzaam als online marketeer bij WeDigital in Amsterdam en ga jaarlijks mee met Stichting Tante Lenie als vrijwilliger.

Dankzij mijn vriendin Priscilla Penninkhof heb ik Nico leren kennen en ben zo betrokken geraakt bij Biking4Jim. Ik heb Nico in het verleden geholpen bij de plaatselijke bingo, markten en sponsordagen. Toen hij mij vroeg om mee te gaan met Biking4Jim was de keuze niet moeilijk. Of dat als buddy of verzorgende zou zijn was een grotere vraag.

Uiteindelijk ga ik met Biking4Jim mee als verzorgende buddy. Natuurlijk omdat het een geweldig doel is. Maar ook om alle bikers en buddies te steunen met hun loodzware rit.

Ik ben Ardie Roelofs

Ardie Roelofs

Klik op de foto voor vergroting

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim

Wie is Ardie Roelofs » klik hier
Hallo. Ik ben Ardie Roelofs. Ik ben gepensioneerd en heb dus voldoende tijd om als verzorgende buddy een bijdrage te leveren aan dit goede doel.

Dit is de eerste keer dat ik meedoe met een door Nico georganiseerde sponsortocht. Het lijkt mij leuk om tijdens deze tocht de bikers eens ff flink in de watten te leggen.

Ik ben er klaar voor.

Ik ben Marijke Tetteroo

Klik op de foto voor vergroting.

Ik ben één van de verzorgende buddy’s
in deze sponsortocht Biking4Jim

Wie is Marijke Tetteroo » klik hier

Ik ben Marijke Tetteroo, ben 38 jaar oud en woon in Enschede. Sinds juli 2019 werk ik als redacteur voor de wijkkranten voor Enschede Zuid. Ik heb met name De Stroinkslander onder mijn hoede. Tja en dus duurde het niet lang voor ik kennis maakte met Nico.

Hij gaf samen met Ron les op de Bomansschool en ik deed daar verslag van voor de krant. Het werd een geweldige middag, waarbij ik constant achter kinderen op de handbike van Nico aan heb gerend. (Ik sta niet voor niets bij mijn collega’s bekend als ‘Razende Reporter😉’)

Ik werd geraakt door het verhaal van Nico en Jim. Nico z’n energie werkt bovendien aanstekelijk. Dus al snel kwam het idee om maandelijks aandacht aan de sponsortocht te besteden. Begin dit jaar heb ik kennis gemaakt met Jim, zijn ouders en Kay. Dat was erg gezellig, maar ik voelde ook de pijn en het verdriet van Dennis en Andrea. Naast de trots die ze overduidelijk ook voor hun beide zoons voelen.

Ik ben zelf al mijn hele leven chronisch ziek. Niet dat je dat echt aan me ziet op mijn hoorapparaat en bril na dan. Maar ik leef dus zelf ook met beperkingen. Hierdoor voel ik me snel persoonlijk geraakt door dit soort projecten. En dan gaan de raderen draaien…

Deze razende reporter zal tijdens de sponsortocht live verslag doen van de tocht via de sociale mediakanalen, zodat alle sponsoren, familieleden en andere betrokkenen kunnen volgen hoe het gaat. Daarnaast zal ik me ook als verzorgende buddy inzetten bij het koken en wat maar nodig is. 

Nog even en dan zie ik jullie bij de eerste ‘Tourflits’ 😊 Ik heb er zin in!