06-460 55 939 Nico Dassen initiatiefnemer Sponsortocht Biking4Jim handbikegroeptwente@gmail.com
WAT EEN SUPER INITIATIEF!

Klik op de flyer voor vergroting.

 

 
De leerkrachten en leerlingen van de Bomansschool in de wijk Stroinkslanden, Enschede gaan ons deze maand helpen om lege statiegeldflessen in te zamelen voor Biking4Jim.
 
Van vrienden hoorde ik dat Glenn uit groep 4 van de Bomansschool bij hun aan de deur stond met een flyer in zijn hand om lege statiegeldflessen in te zamelen voor Biking4Jm.
Wij, deelnemers van Handbikegroep Twente, wensen jullie heel veel succes bij het inzamelen van lege statiegeldflessen, en zijn trots op jullie.
Dat er zoveel mensen betrokken zijn om ons een hart onder de riem te steken om het doel volgend jaar mei te kunnen bereiken, doet ons super goed.
 
Dinsdag 10 en donderdag 12 december 2019 zijn Ron Koster en Nico Dassen gastdocent in de Bomansschool, niet alleen om de sponsortocht Biking4Jim te promoten maar ook om de leerlingen te laten zien en “proeven” hoe degene die dagelijks gebonden zijn aan hun rolstoel, fietsen met hun armen (handbiken).
Wij zullen met onze rolstoel en handbike naar de Bomansschool gaan om de leerlingen aan het einde van onze gastles een rondje te laten fietsen met hun armen.