06-460 55 939 Nico Dassen initiatiefnemer Sponsortocht Biking4Jim handbikegroeptwente@gmail.com

De 3e gezamenlijke trainingstocht, zondag 6 oktober 2019

Rond 8:30 uur verzamelende Patrick de Kouwer, Jenny Visscher, Ron Koster, Dennis Willemsen en Jeroen Visscher, Priscilla Penninkhof en Benny Stapel en de mensen van de Traffic Security Verkeersregelaars bij me thuis voor de 3e gezamenlijke trainingstocht.

Onder het genot van een kop koffie namen we de route door en vertrokken we rond 9:15 uur onder begeleiding van Traffic security en onze verzorgende buddy’s Priscilla en Benny, aan de tocht van ±75 km .
De weergoden zaten gelukkig met ons mee, ondanks de tegenovergestelde weersvoorspelling.

Deze tocht ging het om het afleggen van de afstand en dit keer niet zo zeer om beklimmingen, ook al konden we die niet helemaal vermijden.
Dankzij de hulp/begeleiding van Traffic Security Verkeersregelaars konden we veilig oversteken waardoor we energie van telkens “aanzetten” om weer verder te gaan konden gebruiken om het fietstempo zoveel mogelijk constant te houden.

Na afloop werden we beloond met pannenkoeken gebakken door Truus en Piet, bewoners uit het wooncomplex waar ik woon.
Zadel- en spierpijn waren de volgende dag de herinneringen aan deze gezellige sportieve tocht.
Dit alles doen we om de sponsortocht in mei 2020 te kunnen volbrengen.